Robiszaki.hu - Ha kell egy pécsi jószaki!

Vincze Sarolta

Kiváló Értékelés

Az interneten böngészve az értékelések, majd a korrekt árajánlat alapján esett további gondolkodás nélkül a választásom ismeretlenül Robira. Nem bántam meg. Maximálisan megvagyok elégedve csapatának a munkájával. Egy újjávarázsolt, azonnal beköltözhető kitakarított lakást kaptam. Mindenkinek ajánlom.

Kovács Edit

Kiváló Értékelés

Kiváló munkát végzett a Mester és csapata úgy, hogy egy nappal a munka megkezdése előtt nekem - váratlanul - hosszabb időre el kellett utaznom és teljesen ismeretlenül átadtam a lakásom kulcsát, hogy a munkát elvégezhessék. Profi módon, tisztára takarítva kaptam egy szépen kifestett-mázolt lakást. Még arról is gondoskodott, hogy távollétemben a szellőztetést megoldja. Jó szívvel tudom ajánlani!!!!

Kovacs Balint

Kiváló Értékelés

A megkeresést követően gyorsan felmérte a helyzetet, jó áron, jól és időben rugalmasan, gyors határidővel tudta le a rá bízott feladatokat. Csak ajánlani tudom!

Köhler Adrienn

Kiváló Értékelés

Csak szuperlatívuszokban tudok írni Robiról. Egy szoba kifestésével bíztam meg csapatát, ajánlatkérésemre azonnal reagált. Rugalmas, pontos, megbízható, szép munkát végzett korrekt áron! Legközelebb is őt hívom.

Androsovits Mária

Kiváló Értékelés

Tizenegy nappal ezelőtt kerestem szobafestőt és mázolót, Robira esett a választásom. Ma már átvettem a munkát, amivel elégedett vagyok. Robi és munkatársai intelligens, korrekt szakemberek, akik a megbeszélt időpontokra figyeltek, pedig nem is tudták, hogy nálam a pontosság elsőrendű szerepet tölt be. Köszönöm szépen uraim! Kívánom, hogy még sok elégedett, mosolygós megbízóval találkozzanak!

Ignácz Gábor

Kiváló Értékelés

Csak jót tudunk mi is írni! Úgy alakult az életünk , hogy nagyon rövid idő maradt a vásárolt lakás kifestése és a beköltözésünk között! És amíg több festőtől nemleges választ kaptunk addig Robitól (telefonba is jól halható fejvakarás közepette) a "megoldjuk" választ kaptuk! :) :) Utólag kiderült több helyen is dolgozott egyszerre ennek ellenére minőségi munkát kaptunk és időben be tudtunk költözni a lakásba! Ezúton is köszönjük neki a gyors és szép munkát! Aki egy barátságos, jó szakemberrel akar dolgoztatni az ne is keresgéljen tovább.........

Facskó Mária

Kiváló Értékelés

Gyors, pontos, megbízható. Az ajánlatra gyorsan válaszolt. a megbeszélt időpontokat betartotta. Menet közben olyan dolgokat is kijavított, amit a megállapodásban nem rögzítettünk. Mindezt felár nélkül.

Hendinger Judit

Kiváló Értékelés

Gyors, pontos és olcsó. Nagyon meg voltunk elégedve.

Kormány János

Kiváló Értékelés

Gyorsan és precízen dolgoztak, korrekt áron. Ötletesek a felmerült problémákban. Kormány J.

Baán Zsuzsanna

Kiváló Értékelés

Kifogástalan, gyors, "jóhangulatú" költöztetés volt. Köszönet

Kerék Mária

Kiváló Értékelés

Minden rendben volt. 200 km-re költöztetett, mindent megoldott. Mindenkinek ajánlom.

Fehér Istvánné

Kiváló Értékelés

Gyors, pontos, megbízható.

Bereczki Valéria

Kiváló Értékelés

Gyors, pontos, megbízható költöztető, korrekt árakkal. Szívből ajánlom mindenkinek! +++++

Fábián Klári

Kiváló Értékelés

Már értékeltem. Kiváló!

Bogdán László

Kiváló Értékelés

Maximális elismerésem!Kifogástalan,gyors ,pontos költöztetésben volt részünk.Az árról nem is beszélve!!Pécsi viszonylatban szerintem verhetetlen.Mindenkinek bátran ajánlom!+++++

Molnár Éva

Kiváló Értékelés

maximálisan elégedettek vagyunk,ismeretlenül választottuk, korrekt volt az árajánlat és a munkavégzés,mindenkinek ajánljuk,költöztetés,festés mázolás,nálunk bejött!Pontos volt,ügyes,szimpatikus,dolgoztassa mindenki!

Gyors,korrekt árajánlatot kaptunk,egy héten belül az összes megrendelés elkészült,pótmunkákkal együtt.A mester pontos,precíz,nyugodtan ajánljuk.

Klász András

Kiváló Értékelés

Gyors, pontos, megbízható szakember. A munkájának minőségével és gyorsaságával maximálisan meg voltam elégedve. Ajánlom mindenkinek. :-)

Takács Miklós

Kiváló Értékelés

Az árajánlatra szinte azonnal jelentkezett. Korrekt áron, gyorsan, tisztán dolgozik, ajánlom mindenkinek.

Baranyi Zoltánné

Kiváló Értékelés

Gyors, pontos megbízható! A megoldhatatlannak tűnő feladatok kreativitásának köszönhetően azonnali megoldással végződnek. Szívesen ajánlom bárkinek nem csalódnak szaktudásában. Igazi klasszikus értelemben vett ezermester.